MISSION exclusief van AVON

MISSION exclusief van AVON

De Filosofie van de Schoonheid

IN OORSPRONKELIJKE
JAPANSE COSMETICAPRODUCTEN

De vrouwen uit het land van de rijzende zon zijn al eeuwenlang voor hen vlekkeloos mooie huid bekend. Haar lichte huid en haar zachte, stralende huid zorgen ervoor op elke leeftijd voor een jeugdige uitstraling.

Het geheim van hun schoonheid ligt in een uniek Japans verzorgingsritueel met cosmetische producten van de beste ingrediënten. De sleutel tot vlekkeloze huid met fijne poriën ligt daarin, dagelijks de juiste producten in de juiste volgorde te gebruiken om de huid meerdere keren te hydrateren en zelfs in diepere huidlagen door te dringen.

Dankzij onze nieuwe MISSION-productserie kunt u nu ook deze producten gebruiken en het Japanse ritueel om in jeugdige schoonheid te schitteren toepassen.

MISSION bevat originele Japanse producten en is gebaseerd op geavanceerde technologieën geïnspireerd op de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en de kracht van waardevolle natuurlijke ingrediënten.

De ware essentie van het Japanse schoonheidsideaal is: Rijke formules die het traditionele Japanse ritueel op een harmonieuze manier met effektieve anti-aging verzorgingsproducten in combinatie weergeven.

MISSION Y  vanaf ca. 30+

4 – Stappen Ritueel uit Japan voor een Jeugdige Uitstraling

  1. MISSION Y Foam
  2. MISSION Y Lotion
  3. MISSION Y Melk
  4. MISSION Y Creme

MISSION Eclat vanaf ca. 45+

5 – Stappen Ritueel uit Japan voor een Jeugdige Uitstraling

  1. MISSION Eclat Foam
  2. MISSION Eclat Lotion
  3. MISSION Eclat Serum
  4. MISSION Eclat Creme
  5. MISSION Eclat Oogcreme

BESTELLEN – LEVERTIJD

Alle MISSION producten worden speciaal voor u bij Avon besteld.

Wij sturen na je bestelling zo spoedig mogelijk een bevestiging. De levertijd is ca. 4-8 dagen.

Geef een antwoord