Verjongende Serum A-F33

A-F33 Verjongende serumHet nieuwe verjongende Serum A-F33 ( ook het cosmetische alternatief voor Botox genoemd ) is zo efficiënt dat het dames overtuigt toch geen facelift te ondergaan. Tests bewijzen dat het mirakelproduct de tekenen van veroudering in slechts zeven dagen bestrijdt.

Het Serum van het beautymerk Avon was nog niet eens op de markt, maar toen al ontzettend populair in het Verenigd Koninkrijk, reeds 60.000 vrouwen schreven zich reeds in op een wachtlijst.

Het product bevat het bestanddeel A-F33 dat de productie van collageen en elastin stimuleert. Dit geeft je huid een jong uiterlijk en elasticiteit. Bij het verouderen neemt de productie van deze stoffen namelijk snel af, waardoor we lijntjes en rimpels ontwikkelen.

Bewijzen
Avon liet 69 vrouwen tussen 35 en 59 jaar het Anew Clinical Pro A-F33 Serum dagelijks twee keer gebruiken gedurende 11 weken. Ze zeiden allemaal dat ze minder rimpels zagen, sommigen merkten al verbeteringen op na een week. Sommigen besloten daardoor zelfs hun geplande cosmetische ingreep uit te stellen.

Doorbraak
Dermatologen bestudeerden met 3D-technologie de reactie van de huid bij de gebruikers, ze beweerden dat de crème de opperste laag van de huid dikker maakte. Andere tests op de huidcellen suggereerden dat deze door het product meer collageen en elastine aanmaakten na een behandeling. De dermatologe Samantha Bunting: “Dit serum lijkt resultaten op te leveren die erg uitzonderlijk zijn voor beautymerken. Het werkt op basis van ingrediënten als vitamine A en C, hiervan is bewezen dat ze werken. Dit kan een van de meest opwindende cosmetische doorbraken van de laatste jaren zijn.”

A-F33 is een gewijzigd proteïne dat ontdekt werd door wetenschappers aan de universiteit van Princeton. Avon kreeg de licentie om dit te gebruiken . Bunting: “Het verlies van collageen is een gevolg van het verouderingsproces, dit leidt tot een minder stevige huid en de ontwikkeling van fijne lijntjes en rimpels. Maar door A-F33 maakte de huid efficiënter collageen aan, waardoor de huid zich jeugdiger gaat gedragen.”

Inmiddels is er buiten het Serum ook een Line corrector Pen, Oogcreme + Hydraterende creme met A-F33 complex te verkrijgen.            

Geef een reactie