Wereldwijd Nr.1 tegen muggen zonder Deet beschermd en hydrateert de huid

Anti muggen middel

Muggen, wie heeft er geen hekel aan!

Bent je net als iedereen op zoek naar een middel tegen muggen en wil je eens iets anders proberen als chemische middelen zoals Deet? Probeer dan eens de Skin So Soft middelen van AVON.

Dit product is oorspronkelijk nooit bedoelt als anti-muggen middel, maar uit ervaringen vanuit de hele wereld is gebleken dat het een zeer effectief middel tegen muggen is.

De Skin So Soft Spray staat wereldwijd op Nr. 1 als best verkochte middel tegen muggen en wordt ook aanbevolen op de vakantiebeurs.

Skin So Soft Dry Oil Spray beschermd je huid tegen muggen en verzorgd en hydrateert je huid gelijktijdig met Jojoba–Olie.

Tevens werkt de Skin So Soft Dry Oil Spray ook verzachtend bij Jeuk na contact met de haartjes van de Eikenprocessie-Rups.

Skin So Soft Spray wordt al jaren door Britse militairen in Schotland gebruikt en wordt op verschillende websites aanbevolen. Ook zijn er via Google veel Forums te vinden waarin gesproken wordt over de werking en ervaringen worden uitgewisseld.

Ook is er onderzoek verricht naar de werking door het BC Medical Journal.  Hierin zijn de volgende producten getest:

  • AVON – Skin So Soft
  • Deet
  • Zelfgemaakt middel
  • Placebo

Hieruit blijkt dat de SSS producten van AVON net zo effectief zijn als Deet en veel beter werkt als een zelfgemaakt middel dat bijna geen effect had.

Paarden & Honden

De Skin So Soft middelen worden ook gebruikt voor paarden en honden  tegen steekvliegen, dazen en muggen. In verschillende forums en websites zijn positieve ervaringen te lezen.

Voor 16.00 besteld wordt het dezelfde werkdag nog verzonden.

Indien je ervaring heeft met dit product laat dan hieronder een reactie achter.

Geef een reactie